www.inovacija.si www.inovacija.si www.inovacija.si www.inovacija.si
Slovenščina
English
German
  DOMOV IZDELKI KONTAKT GALERIJE SLIK REFERENCE O PODJETJU POJASNILA ZAPOSLIMO
 
PREDSTAVITEV

»Od ideje do realizacije iz ene roke!«

Inovacija INOLOG Robert Ekart s.p.



Smo vodilni proizvajalci hidravličnih dvigal, dvižnih naprav, skladiščne in transportne opreme. Že več kot 20 let uspešno plasiramo proizvode, ki so bili razviti, konstruirani in proizvodno organizirani v okviru našega podjetja za potrebe domačega in tujih trgov po sistemu "ključ v roke".

Proizvodni program:
-dvižna oprema - vse vrste dvigal in ostala oprema,
-transportna oprema - za kosovno, razsuto blago in paletni transport,
-skladiščna oprema - vse vrste sistemov skladiščenja blaga,
-manipulativna oprema.

POSLANSTVO

S svojo dejavnostjo celovito rešujemo probleme z uspešnim in nepristranskim svetovanjem, projektiranjem, realizacijo in zagonom na področju mikrologistike, ki obravnava tok materiala v zaključenih tehnoloških celotah z vidika tehničnega, tehnološkega, organizacijskega in avtomatizacijskega projektnega sistemskega pristopa.

s2b avto dvigalo podests2c dvigalo materialaDSC00481P1010205

VIZIJA

Zagotoviti tehnično in tehnološko najbolj dovršeno opremo "od ideje do realizacije iz ene roke" na področju globalne mikrologistike po tržno najugodnejši ceni in kakovosti za zadovoljitev potreb in želja tudi najzahtevnejših kupcev.

ZASTAVLJENI CILJI

-Zasnovati uspešno strategijo, taktiko in izvedbo logističnih procesov v podjetju.
-Vzpostaviti skladno strukturo vseh logističnih sestavin.
-Uvesti učinkovit informacijski sistem za spremljanje in izvajanje procesov.
-Humanizirati tehnologijo logističnih procesov.
-Maximizirati servisibilno sposobnost logistike v podjetju.
-Minimizirati stroške logistike (hitri in poceni blagovni tokovi, izkoriščenost prostora in kapacitet, energijski prihranki...)

REŠITVE so usmerjene v opremo, procese,njihovo optimiranje in ekonomiziranje.

VREDNOTE ZAPOSLENIH

»Uspeh je funkcija uživanja v delu in zadovoljstvu.«

Zaposleni v podjetju Inovacija d.o.o. uspešno izpolnjujejo zastavljene vrednote; inovativnost, kreativnost, iznajdljivost, vsestranskost in motiviranost ter delavnost, kar se kaže predvsem v zaupanju in izpolnjevanju poslovne vizije podjetja.

BODOČE POSLOVANJE IN RAZVOJ PODJETJA

S svojo dejavnostjo razvoja in projektiranja strojev in različnih naprav, vključno z montažo, zagonom, testiranjem in servisiranjem že več kot 20 let učinkovito celovito rešujemo probleme in kupcem zagotavljamo tehnično rešitev za določen problem. Proizvodni program obsega dvižno opremo – vse vrste dvigal in dvižne naprave.

Na podlagi dosedanjih izkušenj, znanj in ustvarjalnosti ter doseženih rezultatov, je nadaljnji razvoj usmerjen v permanentno izboljševanje in inoviranje novih izdelkov. Zastavili smo si naslednje cilje: zasnovati uspešno strategijo, taktiko in izvedbo logističnih dvižnih procesov v podjetju, vzpostaviti skladno strukturo vseh logističnih dvižnih sestavin, humanizirati tehnologijo dvižnih logističnih procesov, maksimizirati servisibilno sposobnost dvižne logistike v podjetju, minimizirati stroške dvižne logistike (hitri in poceni blagovni tokovi, izkoriščenost prostora in kapacitet, energijski prihranki…).

Naša vizija je zagotoviti tehnično in tehnološko najbolj dovršeno opremo »od ideje do realizacije iz ene roke« na področju globalne mikrologistike, ki obravnava tok materiala v zaključnih tehnoloških celotah z vidika tehničnega, tehnološkega in projektnega sistemskega pristopa, po tržno najugodnejši ceni in kakovosti za zadovoljitev potreb in želja tudi najzahtevnejših kupcev.

V bistvu gre za nove izdelke in individualno proizvodnjo, ki temeljijo na individualni prototipno razvojni dokumentaciji. Ker so zahteve in potrebe individualne, je potreben celovit projektni pristop in ponudba globalnih funkcionalnih novih rešitev, saj so zahteve uporabnikov oz. kupcev vedno kompleksnejše in zahtevnejše. Vsakega kupca obravnavamo kot samostojni projekt z vsemi elementi in je pri vsakem izdelku vključen v pretežni del raziskovalnega dela.

Ustvarili smo si image, da lahko zadovoljimo posebne potrebe kupcev po zahtevnih, novih, kompleksnih sistemih opreme za humanizacijo in racionalizacijo dela ter dvig produktivnosti in konkurenčnosti.

V projektno razvojno delo je vključen ves kader v podjetju, ki s svojo ustvarjalnostjo, sposobnostjo, kooperativnostjo, koordinacijo in operacionalizacijo zadovoljuje individualne zahtevne potrebe kupcev, in si tako pridobi donosnost – večjo vrednost na zaposlenega.

V skladu z zastavljeno strategijo in vizijo podjetja ter s specifičnimi zahtevami kupca in trga smo permanentno zastavili raziskovalno razvojni program »Raziskave in razvoj na področju inovativne opreme«.

"Uspeh je funkcija uživanja v delu in zadovoljstvu."

DSC00537 DSC00519 DSC00484 P1010127

Zaposleni v podjetju Inovacija d.o.o. uspešno izpolnjujejo zastavljene vrednote; inovativnost, kreativnost, iznajdljivost, vsestranskost in motiviranost ter delavnost, kar se kaže predvsem v zaupanju in izpolnjevanju poslovne vizije podjetja.
KONTAKT-LOKACIJA
Naziv podjetja: Inovacija INOLOG investicijska logistika, vzdrževanje dvižne in skladiščne opreme Robert Ekart s.p.
Skrajšan naziv: Inovacija INOLOG Robert Ekart s.p.
Naslov: Ulica čebelarja Močnika 22, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Telefon: 02 629 60 90
Faks: 02 629 60 51
Internet naslov: www.inovacija.si
E-pošta: info@inovacija.si
Identifikacijska številka: SI 32809557 Smo davčni zavezanec.
Matična številka: 8189579
Šifra dejavnosti: 33.120
Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Mariboru
Osnovni kapital: -
Transakcijski račun: SI56 1010 0005 9624 052 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

 
Copyright ©2018 Inovacija INOLOG Robert Ekart s.p. | vse pravice pridržane | postavitev spletnih strani
Datum, ura: 19.4.2024, 17:21:43, obiskovalec št. 398801